A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Non-static method Magpie::usage() should not be called statically, assuming $this from incompatible context

Filename: plugins/pi.magpie.php

Line Number: 28

Hampus klassiker: cykel, skidor, löpning, simning + annan träning
cover-liten

Hampus klassiker


Lördag, Augusti 04, 2012

Simma mindre ansträngt del 2

Del två i serien för tirathlonsimmare.

FörfattarePeter Hampus i • FilmKlassikernSimningTräning
Permalink

Fredag, Augusti 03, 2012

Ordning på simningen

Nu ska jag en gång för alla få ordning på min teknik i de tre klassikergrenarna jag är sämst i: simning, löpning och skidåkning.

Löpningen har jag börjat träna igen, och jag försöker skola om mig till en "mjukare" och skonsammare löpare. Det skulle vara roligt att delta i triathlon men då måste jag få ordning på min crawlteknik. Jag har hittat en serie filmer, som tydligen inte kommer att få mig att simma snabbast, men förhoppningsvis minst ansträngande.

Det här är första delen i serien, en introduktion där man kan se skillnaden på tekniken mellan simmarna. Jag lägger upp fler filmer efterhand med mina egna kommentarer om hur det känns att testa tekniken.

FörfattarePeter Hampus i • FilmKlassikernSimningTräning
Permalink

Sidan 4 av 4 sidor < Första  < 2 3 4